Anya VILAIN - Mental- & gedragscoach

OVER ANYA

Reeds op jonge leeftijd was ik in menselijk gedrag en het helpen en begeleiden van mensen geïnteresseerd.

Doorheen de jaren ben ik mij in verscheidene cursussen, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), gaan verdiepen. Ook startte ik de opleiding Master Psychologie. Heden heb ik deze laatste opleiding nog niet afgerond. 

Met mijn kennis en mijn levenservaringen wens ik u graag bij te staan. Ik acht het van belang om u meer gemoedsrust en strategieën aan te kunnen bieden, ten einde uw gedachten en ervaringen beter te leren plaatsen. De coaching beperkt zich niet tot enkel en alleen de therapieruimte. Met de inzichten die je tijdens de therapie opdoet ga je thuis verder aan de slag. Je kan indien gewenst namelijk gebruik maken van de app, die je ter beschikking krijgt.

Naast mijn tewerkstelling als mental- en gedragscoach, ondermeer in de multidisciplinaire groepspraktijk Artemisia te Hasselt centrum, werk ik ook als departement manager voor de FOD Justitie. 

Ondanks mijn druk leven maak ik (°1983) graag  tijd om, samen met mijn echtgenoot en twee kinderen, zoveel mogelijk van de kleine dingen, die voor mij waardevol zijn en mij gelukkig maken, te genieten. 

WERKWIJZE

Ik werk met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), aangevuld met andere methodes/technieken uit bekende cognitieve en gedragstherapeutische stromingen. 

Het intakegesprek is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wens ik jou als persoon te leren kennen.. We bespreken dan ook jouw hulpvraag,  klachten, achtergrond en verwachtingen.

In de daaropvolgende sessies gaan we samen aan de slag om de nodige stappen vooruit te kunnen zetten. ,

DOELGROEPEN

Ik richt mij op (jong)volwassenen en ouderen met uiteenlopende klachten.

Mogelijke klachten waarmee ik jou graag verder help:

  • Emotionele problemen (angst, assertiviteitsprobleem, gevoel van minderwaardigheid, negatief zelfbeeld, …)
  • Stress-gerelateerde problemen ( burn-out, bore-out, …)
  • Rouw & verlies (verlies dierbare, niet vervulde kinderwens, trauma, scheiding, ziekte, …)
  • Relatieproblemen

AFSPRAAK MAKEN

Je kan rechtstreeks een afspraak met mij maken via volgende kanalen:

E-mail: mentalcoach.anya@gmail.com

Telefoon: 0489/ 316 094

Instagram: @ mentalcoach.anya (via een DM)

TARIEVEN

OMSCHRIJVING

TARIEVEN

Intakegesprek (+ opmaak dossier & koppelen app)

€ 70

Individuele sessie

€ 65

Koppeltherapie

€ 80

Een sessie duurt 60 minuten.