Carolien TAELS - Professional - & Loopbaancoach

OVER CAROLIEN

Vertaler van opleiding en gepassioneerd voor en door mensen sinds… zolang ik me kan herinneren. 

Na enkele jaren geproefd te hebben van verschillende HR functies, van Recruiter tot HR Business Partner, koos ik in 2021 heel bewust voor mijn eigen pad en sinds 2023 ben ik actief als loopbaanbegeleider. Dit doe ik in samenwerking met het loopbaancentrum UPENDI.

Met mijn kennis van de arbeidsmarkt en mijn ervaring in coaching tracht ik je te ondersteunen, te empoweren en vooral ervoor te zorgen dat je concrete handvaten en een concreet actieplan krijgt voor de weg die je zou willen bewandelen. 

In mijn vrije tijd met mijn neus in een boek, boven een lekker bordje pasta, met een goed glas wijn in de hand of op de grond. Bij dat laatste schets ik graag wat context: dat is dan na een killer workout in de fitness of op mijn yoga mat.

WERKWIJZE

Als coach sta je voor de uitdagende taak om je coachees te begeleiden naar groei en ontwikkeling. De sleutel tot effectieve coaching ligt vaak in het kiezen van de juiste benadering. 

 Ik geloof erin dat je als coachee volledig in beschouwing moet worden genomen. Zowel jij als individu als jouw omgeving. Daarom koos ik niet voor één benadering, zoals de meeste coaches, maar voor twee benaderingen:

– Holistisch: om je individuele behoeften en groei te begrijpen

– Systemisch: om de impact van jouw systemen en relaties te analyseren

Het resultaat: een uitgebalanceerde en diepgaande coachingervaring voor jou als coachee. 

DOELGROEPEN

Ik richt mij op studenten en (jong)volwassenen met de volgende begeleiding:

  • Hoe kan ik mijn intrinsieke motivatie (terug)vinden?
  • Wat is mijn identiteit? 
  • Hoe ga ik met stress om?
  • Hoe beheer ik mijn tijd zo effectief en productief mogelijk? 
  • Hoe veerkracht tonen in een constant veranderende wereld? 
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? 
  • Hoe kan ik assertiever optreden? 
  • Welk werk past bij mij? 
  • Hoe begin ik doelgericht te solliciteren? 
  • Welke patronen herken ik vanuit mijn systeem en welke invloed hebben deze vandaag de dag op mij? 

Sommige onderwerpen van bovenstaande lijst kunnen opgenomen worden in het traject van loopbaanbegeleiding van de VDAB. 

Als je gebruik kan maken van de loopbaanchèques van de VDAB dan betaal je slechts €90,00 voor 7 uren coaching. 

Meer weten over de loopbaanchèques, of je hiervoor in aanmerking komt en hoe je deze moet bestellen? Klik hieronder op de knop “Informatie loopbaanchèques”. 

AFSPRAAK MAKEN

Maak rechtstreeks een afspraak via:

– het menu “Boek een afspraak”

– Email: meraki.loopbaancoaching@gmail.com

– Telefoon: 0479/25.66.82

– Instagram: @meraki.by.carolien

TARIEVEN

Een kennismakingsgesprek duurt 30 minuten. 

Een individuele sessie of sessie in loopbaanbegeleiding duurt 1u30.

OMSCHRIJVING

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek 

GRATIS

Loopbaanbegeleiding met loopbaanchèques van de VDAB

€ 90 voor 7 uur coaching 

(Chèques zijn via de VDAB te bestellen)

Individuele sessie 

€ 75 voor 1u30 coaching