VOORSTELLING

ARTEMISIA Axelle Byvoet Psycholoog ARTEMISIA Hasselt

OVER AXELLE BYVOET

Axelle Byvoet (°1979) studeerde in 2005 als criminologe af. Nadien behaalde ze eveneens haar Master in de Psychologie. Na haar studies besloot ze om haar eigen psychologenpraktijk ARTEMISIA Hasselt, in het centrum van Hasselt, op te starten.

Tevens heeft ze meerdere jaren ervaring als Master in de Criminologie.

Momenteel is ze eveneens als psychologe/criminologe werkzaam in het asielcentrum Opvang Park te Hasselt en begeleidt ze gedetineerden in de gevangenissen. 

Ze wordt als klinisch psychologe niet enkel geïnspireerd door haar opleiding en professionele ervaring, maar ook door haar persoonlijke levenservaring.  Als psychologe wilt ze je dan ook graag bijstaan tijdens de minder gemakkelijke periodes, die deel van ieders leven uitmaken. 

Axelle werkt niet volgens één specifiek kader, maar combineert elementen uit verschillende stromingen. Ze vertrekt vanuit de therapeutische relatie en is in het bijzonder in cognitieve, gedragstherapeutische en oplossingsgerichte technieken geïnteresseerd.

Indien je een afspraak bij de psychologenpratijk ARTEMISIA Hasselt wenst te boeken, gelieve dan op de knop ‘afspraak‘ te klikken.

OPLEIDINGEN

Master Klinische Psychologie – Vrije Universiteit Brussel

Master Criminologie – Vrije Universiteit Brussel

Bachelor Rechten – Vrije Universiteit Brussel

ERKENNINGEN

Geregistreerde psychologe bij de Psychologencommissie – Erkenningsnummer 792123174

Visumnummer FOD Volksgezondheid 275763

Geconventioneerd klinisch psychologe – RIZIV-nummer 7-02614-54-000